dr. ir. Mark Kramer

Dutch Patent Attorney

Mark Kramer is een Nederlands octrooigemachtigde (2014) die zijn klanten met grote toewijding bijstaat om door middel van het beschermen van hun intellectuele eigendommen bij te dragen aan het verwezenlijken van hun commerciële succes.

Sinds maart 2017 behandelt Mark bij IPecunia Patents octrooiaanvragen en octrooien voor uitvindingen op het gebied van elektrotechniek, fysica en werktuigbouwkunde. Hij heeft ruime ervaring in het opstellen van octrooiaanvragen, het voeren van nationale en internationale verleningsprocedures en rechtszaken voor internationale bedrijven, MKB bedrijven en start-up ondernemingen.

Na zijn studie elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven (2000, cum laude) heeft Mark aan dezelfde universiteit een promotieonderzoek gedaan op het gebied van halfgeleiderfysica en procestechnologie. Zijn proefschrift (2006) beschrijft het ontwerp, de fabricage en de karakterisering van op gallium nitride gebaseerde microgolf hoogvermogenstransistoren. Na zijn promotie heeft Mark als wetenschapper/uitvinder bij Philips Research en NXP Semiconductors Research gewerkt aan silicium en BiCMOS procestechnologie. In 2009 heeft hij de overstap gemaakt naar de private octrooipraktijk.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

 

IPecunia® Patents BV

Hoofdkantoor:
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

Kantoor Eindhoven:
Aalsterweg 191a
5644 RA Eindhoven

Postadres:
Postbus 593
6160 AN Geleen

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com

Privacy & Disclaimer
Algemene Voorwaarden