Ezgi Altunay MSc.

Trainee Patent Attorney

Ezgi werkt nauwkeurig om octrooiwerk van kwaliteit te leveren en zo bij te dragen aan het commercieel succes van klanten.

In 2014 is Ezgi geslaagd voor haar master werktuigbouwkunde aan de Ege Universiteit in Turkije. Vervolgens werkte ze als specialist op gebied van intellectueel eigendom bij Hexagon Studio, het onderzoekscentrum van Kiraca Holding in Turkije. Hier leidde ze nationale en internationale stimuleringsprojecten op gebied van R&D (TEYDEB/SANTEZ, HORİZON 2020) en beheerde de IP rechten en activiteitsrapporten van Kiraca Holding en universiteitspartners (monitoren van merk registraties, patent aanvragen en gebruiksvormen).

Vervolgens werkte ze een jaar bij Polin Waterparks als octrooispecialist en zette hier IP management processen op, bereidde PCT aanvraag documenten voor (beschrijving, figuren en claims), voerde prior art onderzoeken uit voor FTO’s en trainde werknemers op gebied van octrooi procedures.

In 2017 heeft ze haar ervaring betreffende Europese octrooien verder vergroot door haar werk bij 2pi Patent Consulting GbR in Freiburg op gebied van vliegtuigen. Ze stelde octrooi aanvragen op inzake transportmiddelen en structurele onderdelen hiervan, motors, composietmaterialen en polymeren.

In 2019 is Ezgi gestart bij IPecunia Patents als octrooigemachtigde in opleiding.

 

IPecunia® Patents
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

(parkeren op eigen terrein)

Postbus 593
6160 AN Geleen

Office Eindhoven
Sagittalaan 14
5632 AL Eindhoven

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com

Privacy Policy
General Terms