ir. Arie van der Krans

Dutch Patent Attorney
European Patent Attorney

De passie van Arie is klanten te helpen om effectieve Intellectual Property (IP) portfolio’s te bouwen. Met 19 jaar ervaring op het gebied van IP heeft Arie in verschillende rollen gewerkt en is met veel aspecten in aanraking gekomen. Arie’s benadering naar cliënten toe wordt gekenmerkt door zorgvuldigheid en duidelijkheid.

IP moet zaak gerelateerd zijn en een doel dienen: waarde creëren voor de cliënt. Geen IP om de IP.

Arie is afgestudeerd aan de Technologische Universiteit Twente op het gebied van elektrotechniek. Arie heeft vele jaren hands-on ervaring in het ontwikkelen van elektronica en embedded software. Tijdens deze periode vond een eerste ontmoeting met IP plaats en ontwikkelde hij interesse voor dit soort zaken.

In de late jaren 90 en de vroege jaren 2000 werkte Arie als patent engineer in industrie- en onderzoeksinstellingen (Holec, KPN, TNO) in de evaluatie van invention disclosures, octrooi onderzoek en portfolio management.

Arie werd geregistreerd als Nederlands en Europees octrooigemachtigde in respectievelijk 2006 en 2011 en werkte vanaf 2006 in de private octrooipraktijk.

De technologische velden van Arie zijn werktuigbouw, fysica en elektrotechniek. Hij heeft specifieke ervaring op het gebied van elektronica, software, vermogenselektronica, besturings- en regeltechniek, telecommunicatie en microstructuren (MEMS).

Arie houdt ervan om direct contact te hebben met uitvinders omdat hij dezelfde taal spreekt.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

 

IPecunia® Patents BV

Hoofdkantoor:
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

Kantoor Eindhoven:
Aalsterweg 191a
5644 RA Eindhoven

Postadres:
Postbus 593
6160 AN Geleen

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com

Privacy & Disclaimer
Algemene Voorwaarden