Octrooi aanvragen

Bij IPecunia Patents kunnen we u helpen met het aanvragen van een octrooi. U kunt een octrooi aanvragen voor een uitvinding die technisch toepasbaar is, die nieuw is en die niet voor de hand ligt. IPecunia Patents heeft specialisten op het gebied van Chemie, Polymeren, Materialen, Life Science, Biotechnologie, Mechanica, Elektronica, Fysica, Trademarks en Modellen. Wilt u een octrooi aanvragen op uw uitvinding? Dan bent u bij IPecunia Patents aan het juiste adres. Door de ruime ervaring en kennis in het octrooivak kunnen wij u op de juiste manier ondersteunen en adviseren bij het aanvragen van een octrooi.

Octrooi aanvragen: beschermen van goede ideeën

Het beschermen van uw uitvindingen is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Weet u hoe u de meeste waarde uit uw kennis kan halen? Moet u wel of geen octrooi aanvragen? Dat hangt van veel factoren af. IPecunia Patents heeft de kennis en ervaring om met u mee te denken. Wat is in uw geval de beste strategie? Wij kunnen alle taken omtrent het aanvragen van een octrooi, het valoriseren van uw uitvinding en het beschermen van duurzame concepten voor u verzorgen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij denken graag met u mee om de beste strategie voor uw bedrijf uit te stippelen en geven u graag een eerlijk en objectief advies over de stand van zaken. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak inplannen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om het  aanvragen van een octrooi. Vul het online contactformulier in of stuur een e-mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

 

Een octrooi aanvragen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

 

IPecunia® Patents BV

Hoofdkantoor:
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

Kantoor Eindhoven:
Aalsterweg 191a
5644 RA Eindhoven

Postadres:
Postbus 593
6160 AN Geleen

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com