Octrooi bescherming

Bij IPecunia Patents kunnen we u helpen met octrooi bescherming. Uitvinders en bedrijven zijn zich vaak niet bewust van een uitvinding en brengen ongemerkt belangrijke informatie naar buiten. Bij IPecunia helpen we u graag deze valkuilen te ontwijken en uw uitvinding te voorzien van octrooi bescherming.

Octrooi bescherming: wij bieden u de complete ondersteuning

Wanneer u als bedrijf een nieuw product of een innovatief proces hebt ontwikkeld, kan het voordelig zijn deze te beschermen met een octrooi. Wij helpen u met het kiezen van de juiste strategie, het al dan niet gebruik maken van octrooi bescherming, het valoriseren van uw uitvinding en andere juridische taken omtrent uw uitvinding. Deze juridische ondersteuning bestaat onder meer uit het verzorgen van:

  • Geheimhoudingsverklaringen
  • Licentiecontracten
  • R&D Samenwerkingscontracten

De specialismen van IPecunia PatentFs

IPecunia Patents heeft specialisten op het gebied van Chemie, Polymeren, Materialen, LifeScience, Biotechnologie, Mechanica, Elektronica, Fysica, Trademarks en Modellen. Wij denken graag met u mee om de beste strategie voor uw bedrijf uit te stippelen en geven u graag een eerlijk en objectief advies over de stand van zaken wat betreft octrooi bescherming. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon (+31 46 411 39 90) om de mogelijkheden te bespreken.

Octrooi bescherming nodig? Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

 

IPecunia® Patents BV

Hoofdkantoor:
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

Kantoor Eindhoven:
Aalsterweg 191a
5644 RA Eindhoven

Postadres:
Postbus 593
6160 AN Geleen

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com