Ervaren Europese en/of Nederlands Octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek & Fysica

Locatie Sittard

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde. Ben jij als octrooigemachtigde (bij voorkeur beëdigd) op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Wil jij graag meewerken aan het uitbouwen van ons bedrijf? Dan gaat IPecunia Patents graag met jou in gesprek.

Over ons
IPecunia Patents is een jong en dynamisch octrooibedrijf dat dicht bij de klanten staat. We ondersteunen klanten in het beschermen van hun IP, mede door het geven van strategisch advies. Wij hebben een internationaal team met een positieve instelling en meerdere jaren ervaring in zowel de industrie als de wereld van octrooien.

Onze werkwijze
Ons team heeft een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de klanten, een professionele verantwoordelijkheid waarbij we zowel klant- als bedrijfsbelang hoog in het vaandel hebben staan. Passen octrooien in de bedrijfsstrategie en levert het de klant voordeel op? Dit zijn enkele factoren waarmee onze bedrijfscultuur zich onderscheidt. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé, die zich vertaalt in flexibele werkuren.

Wat verwachten wij van jou als kandidaat?

  • Capabel om een octrooi op te stellen en de vervolgprocedure af te handelen volgens de regels van het EPO/OCNL;

  • Goede taalvaardigheden en communicatieve skills, in Engels en Nederlands, zowel mondeling als op papier;

  • Een proactieve en zakelijke werkhouding;

  • Bekwaam op gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en fysica, interesse in wetenschap en technologie en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen;

  • In staat om met externe partijen te werken;

  • Een toegewijde teamspeler die graag deel wil uitmaken van ons ondernemende IP team.

IPecunia Patents biedt een uitdagende en belonende werkomgeving, met doorgroei mogelijkheden. Het is mogelijk om deels vanuit thuis en deels vanaf ons kantoor in Sittard te werken.

Geïnteresseerd?
Stuur een brief met je CV en motivatie naar: anneke.ouwerkerk-renkema@ipecunia.com.

 

 

 

EP&C/IPecunia Patents
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

(parkeren op eigen terrein)

Postbus 593
6160 AN Geleen

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com

Privacy Policy
General Terms