Strategisch advies

 

Weet u hoe u de meeste waarde uit uw kennis kan halen? Moet u wel of niet octrooieren? Dat hangt van veel factoren af. IPecunia Patents heeft de kennis en ervaring om met u mee te denken: wat is in uw geval de beste strategie? Dat advies is altijd maatwerk. We staan bekend om ons eerlijk en objectief advies, een goede bescherming realiseren tegen minimale investeringen.

We beschikken over meer dan 50 jaar industriële bedrijfservaring en ervaring in het schrijven, gebruiken en beschermen van patenten op het gebied van Chemie, Polymeren, Materialen, Life-Science, Biotechnologie, Mechanica, Elektronica, Fysica, Trademarks en Modellen.

Bedrijven die nieuw zijn in de octrooiwereld voorzien we van passende informatie en advies. Tevens zijn we een sparringspartner voor bedrijven met een uitgebreid octrooiportfolio. We spreken de taal van de onderzoeker en ‘ontzorgen’ onze klanten in hun octrooiwensen. Doordat u één vast contactpersoon heeft binnen IPecunia Patents, is deze volledig op de hoogte van alle lopende octrooizaken binnen uw bedrijf.

Wij komen graag naar u toe en u bent natuurlijk ook welkom bij ons op de zaak voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Wij ervaren de samenwerking met IPecunia
als zeer prettig. Er wordt
rekening gehouden
met het feit dat niet iedereen kennis heeft
van het lezen, interpreteren en schrijven
van patenten. Omdat alles in normale taal
wordt uitgelegd, hebben ook wij een beetje
inzicht gekregen in het “spel der patenten”,
zoals Jaap het
noemt.

Judith Roijen-Huijnen – Product Manager Chromaflo

 

 

 

T +31 46 411 39 90 | info@ipecunia.com
Privacy Policy | General Terms