ir. Wendy Dekker-Garms

Dutch Patent Attorney
European Patent Attorney
Trademarks & Design

Wendy Dekker-Garms staat haar cliënten graag terzijde met advies om tot een zinvolle IP-strategie te kunnen komen. Op basis van meer dan 15 jaar werkervaring in diverse octrooikantoren, zowel in klein als groot verband, heeft zij alle kennis en kunde in huis omtrent octrooien, modellen en merken.

Wendy is in 2014 bij IPecunia Patents aan de slag gegaan om de mechanische/electrotechnische sectie en de modellen- en merkensectie op te zetten.

Wendy’s expertise is gelegen op het gebied van werktuigbouwkunde en bouwkunde. De bedrijven waar zij voor werkt, zijn heel verschillend wat betreft de technieken die zij in huis hebben. Haar contact met cliënten wordt gekenmerkt door een no-nonsense houding. Daarnaast werkt Wendy zeer nauwkeurig en houdt zij bij alles de belangen van haar cliënten in het oog.

Wendy heeft werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven gestudeerd, met voertuigtechnologie als specialisatie. Tijdens haar studie heeft zij zich tevens ingezet om bij de faculteit bedrijfskunde een certificaat te halen.

Wendy begon haar carrière op het gebied van IP in 1999. In 2002 volgden de inschrijvingen als Nederlands en Europees octrooigemachtigde.

Wendy is als tutor aan de Nederlandse beroepsopleiding voor octrooigemachtigden verbonden. In deze hoedanigheid traint zij aankomende octrooigemachtigden in het opstellen en aanpassen van octrooiaanvragen en in het weerleggen van bezwaren van officiële instanties. Op basis hiervan is zij in de positie om haar passie voor IP en haar hoge werkstandaard aan toekomstige vakgenoten door te geven.

Vacature Ervaren Europese en/of Nederlands Octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek & Fysica

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde. Ben jij als octrooigemachtigde (bij voorkeur beëdigd) op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Wil jij graag meewerken aan het uitbouwen van ons bedrijf? Dan gaat IPecunia Patents graag met jou in gesprek. Lees verder

 

 

EP&C/IPecunia Patents
Rijksweg Zuid 8
6131 AN Sittard

(parkeren op eigen terrein)

Postbus 593
6160 AN Geleen

T +31 46 411 39 90
F +31 46 411 39 91

info@ipecunia.com

Privacy Policy
General Terms